Je bekijkt nu Kleine Deeltjes in Beweging

Kleine Deeltjes in Beweging

Alles in het universum bestaat uit hele kleine deeltjes die constant in beweging zijn. De kwantummechanica leert ons dat de allerkleinste deeltjes golven van energie zijn. Materie is dus in feite een verdichte energie.

Ook wij mensen hebben, net als alles om ons heen, een eigen energie met een eigen trillingsfrequentie in elke cel in ons lichaam. De 30 tot 100 triljoen cellen zijn dan ook een praktisch onuitputtelijke bron. Door het bewust verhogen van jouw trillingsfrequentie, kun jij je eigen zelfhelend vermogen activeren en versterken.Als jij deze bewust verhoogde energie naar je handen stuurt, fungeren jouw handen als een katalysator voor de overdracht van deze energietrillingen. Zoiets als startkabels op de lege accu van een auto.

Iedereen heeft dus zijn eigen trillingsfrequentie. Fysieke en/of psychische problemen maken echter dat deze frequentie vaak lager dan wenselijk is. Help je een ander met Théos Healing, dan beweegt de energie van die ander naar jouw hogere frequentie toe. Dit maakt dat ook in het lichaam van die ander het genezingsproces in gang gezet, gestimuleerd en versterkt wordt.

De verhoogde trillingsfrequentie brengt het zelfherstellend proces op gang. Het beïnvloedt iedere cel in het lichaam waardoor de cellen weer naar de oorspronkelijke, gezonde situatie teruggezet worden. Door middel van verschillende handposities, gaan de trillingen enerzijds naar het autonome zenuwstelsel en anderzijds rechtstreeks naar de zieke delen van het lichaam.

Omdat je met Théos Healing de energie alleen naar jezelf of naar je handen stuurt, kun je van deze methode niet moe worden. Je geeft geen energie weg. Je helpt een ander beter te worden. Het lichaam geneest zichzelf.

Wil jij ook Théos Healer worden? Schrijf je in voor onze Workshops!

Geef een antwoord