Meer Over Ons

wie zijn wij

Bij Théos Healing werken Natuurgeneeskundig therapeuten die allen een enorme passie hebben voor energetisch healen. Met veel energie, bevlogenheid en enthousiasme leren zij de cursisten hoe energetisch healen werkt en hoe het toegepast kan worden.

Jouw handen heb je altijd bij je. Met je handen kun je heel veel klachten verlichten en verhelpen. Door steeds meer mensen op te leiden, op deze eenvoudig toegankelijke manier, hoe meer dit ten goede van ons allen komt. Hoe je jouw handen hiervoor kunt gebruiken leer je snel en gemakkelijk. Alle trainers zijn breed geschoold en staan je kundig bij tijdens de workshops.

Théos Healing Healer-Trainer-Natuurgeneeskundig therapeut-Karin

KARIN RANDOLPH

Karin geeft workshops in Nederland,
België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

KARIN RANDOLPH

Jarenlang heeft zij allerlei bedrijfskundige opleidingen gevolgd en – functies gehad. Een aantal jaren geleden heeft zij het roer volledig omgegooid en is teruggekeerd naar haar passie; energetisch healen. Met Théos Healing wil zij zoveel mensen als mogelijk is bereiken, zodat ‘iedereen’ een ander kan helpen en bijstaan als er lichamelijke of emotionele klachten zijn.

“Laten wij de wereld een beetje mooier maken.”

Théos Healing Healer-Trainer-Natuurgeneeskundig therapeut-Anne-Mieke

ANNE-MIEKE BERGMANS

Anne-Mieke is Théos-Healing-trainer in België. Zij is met hart en ziel actief als zelfstandig thuisverpleegkundige, kijk voor meer informatie hierover bij www.thuisverpleginganne-mieke.be. Maar haar allergrootste passie is het energetisch healingwerk. Het is voor haar een manier van leven geworden, een manier van “zijn”.

Haar praktijk in Scherpenheuvel heet niet voor niets “Time to Heal”. 

Théos Healing Healer-Trainer-Natuurgeneeskundig therapeut-Anne-Mieke

Met enthousiasme en passie geeft zij Théos Healing workshops in België in de hoop zoveel mogelijk mensen te bereiken en het energetisch werk zover mogelijk bekend te maken/verspreiden.

Théos Healing Healer-Trainer-Natuurgeneeskundig therapeut-Markus

Markus Fetzel

Markus is Théos-Healing-trainer in Oostenrijk. Ook hij is een paar jaar geleden helemaal van beroep veranderd. Nu werkt hij als verpleger in de acute zorgsector.

Markus Fetzel

Markus heeft tot nu toe veel meegemaakt in zijn leven. Er waren veel mooie momenten, maar ook enkele die niet zo aangenaam waren. Zo kwam hij stap voor stap tot energiewerk.

Voor Markus is energiewerk een passie. Het beïnvloedt hem op alle gebieden van zijn leven. Het is voor hem een levenshouding, waardoor hij zijn eigen leven en dat van anderen kan verrijken. Daarnaast vindt hij het altijd fantastisch om mensen te inspireren en hen te begeleiden op hun pad.

Meer Over

Théos Healing

Het woord Théos is afgeleid van twee namen. Het eerste woord is Théra, de oude naam voor het eiland Santorini in Griekenland. Van het eiland wordt gezegd dat het ooit het verzonken land van Atlantis was. Een mythisch eilandenrijk (waarvan de historiciteit overigens onduidelijk is) waar de mensen veel wijsheid, kennis en vaardigheden bezaten die nu verloren zijn gegaan. Het tweede woord komt van Eos, de godin van de dageraad. Daarom is Théos een samenvoeging van deze twee namen geworden.

Je kunt bewust de (bijna) verloren kennis van energetische genezing leren en doorgeven. Het gaat dieper dan alleen het doorgeven van oude kennis. Met Théos leer je energieoverdracht via je vingers en handen.

Holistische vorm van behandeling

Als energetische therapie is Théos Healing een holistische vorm van behandeling, waarin de mens als geheel wordt gezien op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Alles is met elkaar verbonden. Een klacht of ziekte wijst erop dat het evenwicht verstoord is. De behandeling is er dus op gericht het evenwicht op alle niveaus te herstellen. Als je elke dag kniepijn hebt, heeft dat vaak een negatieve invloed op je psychisch welzijn. Hetzelfde geldt omgekeerd: als je depressieve gevoelens hebt, kan dit zich uiteindelijk lichamelijk manifesteren. De behandeling richt zich daarom op alle aspecten, lichamelijk en psychisch.

Er zijn momenteel veel energetische therapieën die allemaal iets anders werken, maar bijna allemaal werken ze met het energetische veld van het lichaam. Théos Healing is opgebouwd op basis van principes en uitgangspunten die ook worden gehanteerd in andere  therapieën als Reiki, Quantum Touch, Access Bars, Shiatsu en vele andere methoden. We hebben het beste van deze methoden samengebracht in Théos Healing en ze getest in onze eigen ervaring. Net als in de gewone wetenschap worden er ook in de complementaire geneeskunde steeds ontwikkelingen gemaakt. Het staat nooit stil.

In de onze Workshops leer je de grondbeginselen van de Théos Healing. Maar als je eenmaal met een cliënt begint te werken,
zul je na een tijdje merken dat je handen onbewust in handposities gaan die niet in het boek (of de volgende boeken) beschreven worden. Laat het gewoon gebeuren, want ze zijn vaak precies waar jouw cliënt ze nodig heeft.

We nodigen je uit om je intuïtie meer en meer te gebruiken

Contact OPnemen

Neem vrijblijvend contact met ons op