Je bekijkt nu DE FREQUENTIE VAN MUZIEK

DE FREQUENTIE VAN MUZIEK

432 HZ

De meeste muziek in de wereld is gestemd op A=440Hz sinds de International Organization for Standardization (ISO) dit promootte in 1953. Wanneer we echter kijken naar de vibrerende aard van het universum, is het mogelijk dat deze toonhoogte minder harmonisch is met de natuurlijke resonantie van de natuur.

432Hz is mathematisch consistent met de patronen van het universum aangezien het vibreert met de Gulden Snede (Phi) van het universum en verenigt de eigenschappen van licht, tijd, ruimte, materie, zwaartekracht en magnetisme met biologie, de DNA code en bewustzijn. Wanneer onze atomen en DNA beginnen te resoneren in harmonie met het spiraalvormige patroon van de natuur, wordt gezegd dat ons gevoel van verbinding met de natuur wordt versterkt. Het getal 432 wordt ook weerspiegeld in de verhoudingen van de zon, aarde en maan, evenals de precessie van de equinoxen, de Grote Piramide van Egypte, Stonehenge en Sri Yantra, naast vele andere heilige plaatsen.

Een andere interessante factor om te overwegen is dat de A=432Hz instelling correleert met het kleurenspectrum en chakra systeem, terwijl de A=440Hz instelling dat niet doet.

Muziekliefhebbers en musici hebben gemerkt dat muziek gestemd op A=432Hz niet alleen mooier en harmonieuzer is voor de oren, maar ook een meer interne ervaring teweegbrengt die in het lichaam gevoeld wordt door de ruggengraat en het hart. Muziek afgestemd op A=440Hz werd ervaren als een meer externe en mentale ervaring, en werd gevoeld aan de kant van het hoofd die naar buiten projecteerd. Audiofielen (‘Audiofiel’ is een term voor iemand die zich zeer gedreven voelt tot het perfectioneren van de weergave van opgenomen geluid) verklaarden ook dat A=432Hz muziek niet-lokaal aanvoelt en een hele kamer kan vullen, terwijl A=440Hz kan worden waargenomen als directioneel of lineair in geluidsvoortplanting.

Zelfs mensen uit de oudheid stemden hun instrumenten op een A van 432Hz in plaats van 440Hz.

Momenteel zijn er wetenschappelijke experimenten uitgevoerd en deze hebben bewezen dat het luisteren naar de 432Hz frequentie daadwerkelijk resulteert in grotere voordelen in vergelijking met de 440Hz frequentie.

ㅤEr zijn vele voorbeelden van nummers op het internet waar je naar kunt luisteren om een verschil voor jezelf te maken en te profiteren van het toepassen van kennis over Frequenties.

—> Wil jij leren hoe je de frequentie/trilling van je lichaam in eerste instantie van binnenuit kan beïnvloeden en welke invloeden van buitenaf dit kunnen ondersteunen? Wil jij leren dit vervolgens in te zetten ter bevordering van een goede of betere gezondheid en zelfs aandoeningen of ziektes kan genezen?

DOE DAN MEE MET ONZE WORKSHOPS!

–> www.theos-healing.com/workshops

Dit bericht heeft één reactie

Geef een antwoord