Privacybeleid

HIZ Trainingen

Wij zijn ons ervan bewust dat jij vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen.
Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen als je onze website www.theos-healing.com gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen.

GEBRUIK VAN ONZE DIENSTEN
Wanneer je je inschrijft voor onze diensten, vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers.

VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS
HIZ Trainingen legt je persoonsgegevens vast ten behoeve van deelname aan workshops of jaaropleidingen van Théos Healing of om je te informeren over voor jou relevante activiteiten van HIZ Trainingen. Daarnaast houden wij je met gebruik van deze gegevens graag op de hoogte van nieuws met betrekking tot Théos Healing. Mocht je niet op de hoogte gehouden willen worden van ons nieuws? Meld je dan af voor onze uitingen via de daarvoor bestemde link in de nieuwsbrief.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking op deze website is:

Théos Healing
Karin Randolph 
Opzetter 17 
1261 MG Blaricum

Als je inzage wilt hebben in jouw gegevens, ze wilt wijzigen of deze (deels) wilt laten verwijderen kun je dit als volgt doorgeven:

Email: info@theos-healing.com
Post: Opzetter 17 | 1261 MG Blaricum, NL.
Telefoonnummer: 0625023180 

Ook vragen of klachten over ons privacy beleid kun je via bovenstaande contactgegevens aan ons melden. HIZ Trainingen handelen te allen tijde in naleving van de op dat moment geldende wet- en regelgeving.

Aanmeldingen
Als je je inschrijft voor deelname, verstuur je jouw persoonsgegevens via een beveiligde pagina, waardoor derden jouw gegevens niet kunnen inzien.

Persoonlijke informatie die in het kader van workshops of opleiding wordt verstrekt, valt onder het beroepsgeheim van de trainer of opleider.

Wij bewaren een kopie van het ingevulde aanvraagformulier maximaal 5 jaar met het oog op de beantwoording van vragen en afwikkeling van klachten. Wil je niet dat wij jouw gegevens voor dit doel bewaren, geef dit dan aan ons door.

Slotbepalingen

HIZ Trainingen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy beleid. Door gebruik te maken van onze website theoshealing.com geef je aan ons privacy beleid te accepteren.