Je bekijkt nu Dr. Masaru Emoto & Frequentie
De kracht van Frequentie

Dr. Masaru Emoto & Frequentie

Dr. Masaru Emoto (1943-2014) was een Japanse onderzoeker. Hij studeerde op de Universiteit van Yokohama en was voorzitter van de International Water for Life Foundation. Hij verscheen ook in de film ‘What the bleep do we know’.

Dr. Emoto heeft uitgebreid onderzoek verricht naar water over de hele wereld. Ook experimenteerde hij veel met water.In één van zijn experimenten deed hij water in speciale potjes en stelde het bloot aan een specifieke frequentie zoals een positief of negatief geladen woord of bijvoorbeeld muziek (bijv. klassiek tegenover heavy metal). Vervolgens vroor hij dit water in zodat er waterkristallen ontstonden.

Toen hij deze bevroren waterkristallen bekeek nam hij waar dat invloeden van buitenaf invloed hadden op de vorm van de waterkristallen.

Door positieve invloeden van buitenaf, ofwel frequenties, zoals liefde vormden zich mooie harmonieuze waterkristallen. Negatieve invloeden daarentegen zoals bijvoorbeeld hatelijke woorden als ‘idioot’ vormden hele andere chaotische ‘lelijke’ waterkristallen.

Ook het inmiddels vrij bekende experiment met de 3 potten rijstis afkomstig van Dr. Emoto. –> In elke pot stop je gekookte rijst (gekookt bevat het veel water) waar je vervolgens etiketten met bepaalde woorden op plakt. Op de één liefdevolle en positieve woorden, op de ander hatelijke en negatieve woorden en op de derde neutrale woorden. Vervolgens laat je deze 1 tot 3 weken staan en spreek je ze dagelijks toe. De één met liefdevolle woorden, de ander met de hatelijke woorden en de derde negeer je totaal. Het resultaat: de ‘liefdevolle pot’ zag er nog goed en gezond uit, de ‘hatelijke pot’ was vies en snotterig geworden en de ‘genegeerde pot’ was verschimmeld.

Uit de onderzoeken en experimenten van Dr. Emoto blijkt dus weer dat de kracht van frequentie; gedachten, geluiden, beelden, etc. zeer krachtig zijn!Zeker als je beseft dat je lichaam voor 70% uit water bestaat (!)

Vandaar ook dat een Théos Healing behandeling door de verhoogde frequentie en kennis hiervan, zo heilzaam kan zijn.

Wil jij ook weten hoe je dit op jouw en andermans leven kan toepassen?In de Théos Healing Workshops leren we je graag meer!

Geef een antwoord