Impressum

Théos Healing / HIZ

Informatie volgens § 5 TMG 

Théos Healing / HIZ *
Karin Randolph 
Opzetter 17 
1261 MG Blaricum 

* HIZ verzorgt workshops en opleidingen in natuurgeneeskunde van Théos Healing en is verantwoordelijk voor de inhoud en organisatie van de workshops.

Contact 

Telefoon: 0625023180
E-Mail: info@theos-healing.com 

Geschillenbeslechting 

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr

Je vindt ons e-mailadres in de opdruk hierboven.

Wij zijn niet bereid of verplicht deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met de algemene wetten krachtens § 7 lid 1 TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. 

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie overeenkomstig algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop een concrete inbreuk op de wet bekend wordt. Als we kennis krijgen van dergelijke inbreuken, zullen we de betreffende inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden op wier inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gelinkte pagina’s werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van koppelen niet herkenbaar.

Permanent toezicht op de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen voor een juridische overtreding. Als we kennis krijgen van wetsovertredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen. 

Copyright 

De door de sitebeheerders gemaakte inhoud en werken op deze pagina’s vallen onder het Nederlandse en Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie of enige vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het bereik van de auteurswet vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. 

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Mocht je desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, stel ons dan hiervan op de hoogte. Als we kennis krijgen van inbreuken, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.