Théos Healing Basismodule Workshops

Allemaal hebben wij het in ons om te helpen genezen Werkelijk iedereen kan het!

Iedereen kan energetisch healen. Hoe je dit ‘doet’ willen wij je dan ook graag leren in onze Workshops.
Théos Healing is een zeer toegankelijke en nuchtere methode. Deze energetische therapie is een holistische kwantum behandelvorm waarbij de mens wordt gezien als één geheel op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Alles is met elkaar verbonden. 

Ieder mens heeft energie door zijn of haar lichaam stromen. Is deze energiestroom verstoort, of is er een blokkade of een tekort aan energie, dan kun je last krijgen van lichamelijke en geestelijke klachten.

Théos Healing heeft vele toepassingen die gebaseerd zijn op een holistisch gezondheidsconcept. Een behandeling kan vele fysieke en emotionele problemen oplossen zoals hoofdpijn, migraine, nekklachten, rugklachten, hernia, vermoeidheid, depressie en fybromyalgie. Denk ook aan:

 • Algemene ondersteuning van de genezing
 • Circulatieziekten
 • Atlas en Draaier-correctie
 • Botbreuken en afwijkingen van het skelet (scoliose, SI-gewricht)
 • Oog- en oorziekten
 • Ziekten van de inwendige organen
 • Ziekten van de hormonale klieren (ziekte van Pfeiffer)
 • Gynaecologische ziekten
 • Stress-symptomen
 • Ziekten van het zenuwstelsel
 • Lymfatische zwellingen
 • Langdurige en chronische ziektebeelden

Théos Healing brengt het beste uit meerdere energetische therapieën bijeen en is met eigen ervaringen beproefd

Er bestaan momenteel veel energetische therapieën, die allemaal net iets anders werken maar bijna allemaal met het energetisch veld van het lichaam werken. Théos Healing is opgebouwd op basis van principes en uitgangspunten die ook worden gehanteerd in andere  therapieën als Reiki, Quantum Touch, Access Bars, Shiatsu, Trager Techniek en nog vele andere methoden. Net zoals in de reguliere wetenschap worden ook in de complementaire geneeswijzen altijd nieuwe manieren ‘uitgevonden’. Ook hier gaat het steeds om voortschrijdend inzicht. Het staat nooit stil.

Wat leer je in de Basismodule Workshops?

Théos Healing Basismodule

Wat kan je leren

Veel cursisten zeggen dat zij vaak van anderen horen “Jij moet iets met je handen gaan doen.” Maar wat ze dan moeten doen is voor hun niet duidelijk. Na de workshop hebben zij een gevoel van ‘thuiskomen’. Eindelijk begrijpen zij wat er in hun handen gebeurt en hoe zij dit kunnen inzetten.

Energie stroomt door heel je lichaam. Sommigen voelen dit als kleine luchtbelletjes in hun lijf, soms als kippenvel, maar dan vanbinnen.  Een enkele cursist geeft aan helemaal niets te voelen. En toch blijkt iedere keer opnieuw dat ook hij of zij een ander kan helpen. Iedereen heeft het in zich om een ander te helpen met energetisch healen.

Tijdens de Théos Healing-workshop ben je de ene keer de behandelaar en de andere keer de cliënt. Hierdoor leer je niet alleen hoe te behandelen, maar je ervaart ook zelf wat een behandeling met jou doet. Er wordt niets gemanipuleerd, geduwd of getrokken. Het lichaam reageert op de zachte aanraking van de handen.

In de tweedaagse workshop van de basismodule Théos Healing, leer je: 

 • Hoe jij je eigen trillingsfrequentie kunt verhogen.
 • Deze verhoogde trillingen in te zetten om ook anderen te helpen, zónder dat het je energie kost. Integendeel zelfs.
 • Dat pijn en ongemak tijdens het oefenen heel erg verminderd, soms zelfs al volledig verdwijnt.
 • Waar jij je handen kunt plaatsen om het meeste effect te krijgen.
 • Hoe jij de zenuwbanen  langs de ruggengraat kunt beïnvloeden.
 • Hoe jij verkoudheid- en griepverschijnselen snel en effectief kunt behandelen.
 • Dat lichaam en geest meer in balans komen.
 • Een groter zelfvertrouwen krijgen dat ook jí kunt helen.
 • Théos Healing te gebruiken bij baby’s, kinderen en dieren.

ONDERSTEUNING

Hoe wij je ondersteunen

In ons werkboek worden alle ademhalingstechnieken en verschillende handposities helder beschreven.

Bij elke positie staat ook een foto ter verduidelijking. 

Je ontvangt daarnaast ook een usb-stick met twee meditaties om zelf jouw energiefrequentie te verhogen

Workshops Werkboek
Workshops USB

Daarbij word je gedurende het weekend begeleid door kundige en bevlogen trainers. Omdat in onze workshops met kleine groepen wordt gewerkt, is er volop aandacht voor jou! 

Naar de Vervolg Workshops

Workshops Théos Healing

Théos Healing Vervolg Workshops

Wordt een Théos healing expert

Théos Healing is modulair opgebouwd en bestaat na het volgen van de Basismodule uit vier achtereenvolgende verdiepingsstappen. Na deelname aan een module ontvang je altijd een deelnamebewijs.

Elke vervolgmodule bestaat uit drie dagen, vrijdag tot en met zondag. Om deel te kunnen nemen aan de vervolgmodules moet je minimaal de BASISMODULE gevolgd hebben.

Voor module 5, moet je naast de basismodule minimaal 1 van de vervolgmodules gevolgd hebben.
Na de vijfde module kun je het certificaat van Théos Healing Expert ontvangen, dit ter beoordeling van de trainer.

Iedere module is een verdieping van je kennis van Théos Healing. Alle onderdelen van het menselijk lichaam komen uitgebreid aan bod. Het zijn interactieve workshops, waarbij theorie en praktijk voortdurend afgewisseld worden. Het is belangrijk dat jij ook ervaart wat een cliënt kan voelen. Daarom worden de oefeningen twee keer uitgevoerd, eenmaal ben je zelf de cliënt en de andere keer ben jij de behandelaar.

Workshop - Module 2

MODULE 2

In deze module wordt het uitbalanceren van het hele skelet verder uitgewerkt. Hierbij wordt weer aandacht besteed aan eventueel daaraan gerelateerde ziektes en gebreken. Behandelingen van o.a. de schedel, de kaken, het SI-gewricht, het schaambeen en het kantelen van het bekken. De ribbenkast wordt behandeld en ook de schouders. De hele armen tot en met de handen. De benen tot en met de voeten en nog veel meer….

SCHRIJF JE IN VOOR MODULE 2

INSCHRIJVEN

MODULE 3

In deze module gaan wij verder naar binnen in het lichaam. We behandelen de orgaanklok en verschillende lichaamssystemen: het hart en het bloedvatenstelsel, de ademhaling en de spijsvertering. Ook het urinewegstelsel en het voortplantingsstelsel wordt behandeld. Daarnaast nog de endocriene klieren en de hormonale assen. Eveneens het immuunsysteem en het lymfatisch stelsel en nog veel meer...

SCHRIJF JE IN VOOR MODULE 3

INSCHRIJVEN

WORKSHOP - Module 3

Workshop - Module 4

MODULE 4

In deze module gaan wij verder met het zenuwstelsel zoals o.a. de behandeling van de nervus Trigeminus, de nervus Vagus en de ischiaszenuw. De zintuigen komen aan bod met onder andere Tinnitus en het Cranio-mandibulair syndroom. Ook het bewegingsstelsel wordt behandeld zoals de psoasspier, de schouder- en nekspieren. Het behandelen van hoofdpijn, littekens en nog veel meer...

SCHRIJF JE IN VOOR MODULE 4

INSCHRIJVEN

MODULE 5

In  module 5 gaan wij nog specifieker te werk, zoals o.a. de behandeling van het limbische systeem. Hier worden de gebieden behandeld die invloed hebben op emoties, gedrag en reacties op andere systemen. Trauma’s, depressieve- en angstgevoelens. Ook wordt het voorhoofdspunt en het emotiepunt behandeld. Het vastzetten van de energiestromen en het in balans brengen van de mannelijke en vrouwelijke energie. Gesprekstechnieken. Postvirale klachten en nog veel meer...

SCHRIJF JE IN VOOR MODULE 5

INSCHRIJVEN

WORKSHOP - Module 5

Heb je Vragen?

Neem gerust Contact op. Wij beantwoorden graag je vragen