Je bekijkt nu Zelfhelend Vermogen
Zelfhelend vermogen

Zelfhelend Vermogen

Een simpel voorbeeld van het zelfhelende vermogen van je lichaam, ook wel zelfgenezend of zelfherstellend vermogen genoemd, is een snee in je huid. Wanneer je een snee(tje) in je huid hebt zul je zien dat het uit zichzelf geneest. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld verkoudheid of diarree. Het geneest vanzelf weer.

Soms is dit vermogen ontoereikend. Bijvoorbeeld als een ziekte te lang aanhoudt, chronisch is geworden of als er meerdere oorzaken aan ten grondslag liggen. Een energetische Théos Healing behandeling activeert en stimuleert dit zelfhelend vermogen waardoor het veel breder toegepast kan worden.

Door de verhoogde trillingsfrequentie van de behandelaar wordt het zelfherstellend proces in jou op gang gebracht. Het beïnvloedt iedere cel in het lichaam waardoor de cellen weer naar de oorspronkelijke, gezonde situatie teruggezet worden. Door middel van verschillende handposities, gaan de trillingen enerzijds naar het autonome zenuwstelsel en anderzijds rechtstreeks naar de zieke delen van het lichaam.

Een behandeling met Théos Healing is geschikt voor zeer veel uiteenlopende lichamelijke en psychische klachten. Het kan bij vrijwel alle ziektebeelden worden ingezet. Denk hierbij ook aan het opheffen van (zowel acute als chronische) pijnen en stress, het afremmen van ontstekingsprocessen en het pijnloos afstellen van het beenderstelsel, waardoor secundaire pijn verdwijnt.

Wil jij ook Théos Healer worden? Schrijf je in voor onze Workshops!

Geef een antwoord