Théos Healing | Energetisch Genezen

Leer van ons en leer de ander

Théos Healing

Théos Healing is een energetische genezingsmethode zo oud als de mensheid, die jou en anderen op zachte wijze helpt gezond te worden.

Workshops

Théos Healing Workshops zijn modulair opgebouwd en bestaan na de Basismodule uit vier achtereenvolgende verdiepingsstappen.

Contact

Voor meer informatie of vragen over Théos Healing en onze Workshops kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. We vertellen je graag meer.

Meer over Théos Healing

Wat is Théos Healing?

Théos is een energetische genezingsmethode die jou en anderen op zachte wijze helpt gezond te worden. Het is een methode die zo oud is als de mensheid. We hebben het allemaal in ons, want de basis is het gebruik van levensenergie.

Alles in het universum bestaat uit hele kleine deeltjes die constant in beweging zijn. De kwantummechanica leert ons dat de allerkleinste deeltjes golven van energie zijn. Materie is dus in feite verdichte energie. 

Ook wij mensen hebben, net als alles om ons heen, een eigen energie met een eigen trillingsfrequentie in elke cel in ons lichaam.  De 30 tot 100 biljoen cellen zijn dan ook een praktisch onuitputtelijke bron. Door het bewust verhogen van jouw trillingsfrequentie, kun jij je eigen zelfhelend vermogen activeren en versterken.

Als jij deze bewust verhoogde energie naar je handen stuurt, fungeren jouw handen als een katalysator voor de overdracht van deze energietrillingen. Zoiets als startkabels op de lege accu van een auto.

Iedereen heeft dus zijn eigen trillingsfrequentie. Fysieke en/of psychische problemen maken echter dat deze frequentie vaak lager dan wenselijk is. 

Help je een ander met Théos Healing, dan beweegt de energie van die ander naar jouw hogere frequentie toe. Dit maakt dat ook in het lichaam van die ander het genezingsproces in gang gezet, gestimuleerd en versterkt wordt.

Théos Healing Woskhop aanbod

Bekijk WAT ER MOGELIJK IS

Workshop - BASIS MODULE

BASISMODULE

Iedereen kan energetisch healen. Théos Healing is een zeer toegankelijke en nuchtere methode. Deze energetische therapie is een holistische kwantum behandelvorm. Hierbij wordt de mens gezien als één geheel op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Alles is met elkaar verbonden.

DUUR: 2 DAGEN

vrijdag t/m zondag

BEKIJK WORKSHOP

Workshop - Module 2

MODULE 2

In deze module wordt het in evenwicht brengen van het hele skelet verder uitgewerkt. Hierbij wordt weer aandacht besteed aan eventueel daaraan gerelateerde ziektes en gebreken. Behandelingen van o.a. de schedel, de kaken, ...

DUUR: 3 DAGEN

vrijdag t/m zondag

BEKIJK WORKSHOP

Workshop - MODULE 3

MODULE 3

In deze module gaan we verder naar binnen in het lichaam. Behandelingen van de organen; het hart, de longen en de bronchiën, de milt, de lever, de nieren en bijnieren, de galblaas en de alvleesklier. Ook de maag, ...

DUUR: 3 DAGEN

vrijdag t/m zondag

BEKIJK WORKSHOP

Workshop - Module 4

MODULE 4

In deze module gaan we verder met de spieren en zenuwknopen, zoals de psoasspier, de schouder- en nekspieren. Bursitis, frozen shoulder, carpaal tunnel syndroom, zenuwknopen in lies en knie. ...

DUUR: 3 DAGEN

vrijdag t/m zondag

BEKIJK WORKSHOP

Workshop - Module 5

MODULE 5

In module 5 gaan we nog specifieker te werk, zoals de behandeling van de Trigimenus-zenuw, het voorhoofdspunt en de Nervus Vagus. Maar ook afstandshealing. Trauma-behandeling. Genezing op ...

DUUR: 3 DAGEN

vrijdag t/m zondag

BEKIJK WORKSHOP

Workshop - Module 5

MODULES 1 t/m 5

Théos Healing is modulair opgebouwd en bestaat uit vier achtereenvolgende verdiepingsstappen. Na deelname aan een module ontvang je altijd een deelnamebewijs.

Théos Healing Expert *

* Alleen te verkrijgen na het doorlopen van alle workshops én na positief oordeel van de trainer

MEER INFO

Niet de Arts, maar het lichaam geneest de ziekte

- Hippocrates

Bij Théos Healing werken Natuurgeneeskundig therapeuten die allen een enorme passie hebben voor energetisch healen. Met veel energie, bevlogenheid en enthousiasme leren zij de cursisten hoe energetisch healen werkt en hoe het toegepast kan worden.

Wie zijn wij

Jouw handen heb je altijd bij je. Met je handen kun je heel veel klachten verlichten en verhelpen. Door steeds meer mensen op te leiden, op deze eenvoudig toegankelijke manier, hoe meer dit ten goede van ons allen komt.

Hoe je jouw handen hiervoor kunt gebruiken leer je snel en gemakkelijk. Alle trainers zijn breed geschoold en staan je kundig bij tijdens de workshops.

MEER over ons >

Testimonials | Théos Healing

Wat zeggen Anderen

Vind je dit interessant?

Schrijf je hier in voor de Nieuwsbrief